Известие

Collapse
No announcement yet.

Странен проблем със запалването при Алфа 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
    Нещо не те разбрах. Не съм искал да се заяждам. Просто има значение фаровете ли му присветкат или лампите по таблото. Щото при първото проблемът явно е с масите. А това дали съм ти противен или не не ми пука. Аи се научи на препинателни знаци поне
    Тва ти е проблема че не разбираш и обръщаш форума на чат и Феисбук. Не ми обясняваи какво да уча ясно ли ти е? Не ме караи да пиша глупости тук. Внимаваи ето ти още едно цвете и млъкваи Ако имаш лично нещо към колегата да му помогнеш пиши ако имаш нещо да ми кажеш на мен което не мe интересува* на лични немам намерениe да занимавам хората с твоите Комплекси.
    Last edited by A.Arabadzhiev; d.m.y г., 21:35.
    Alfa 147 1.9JTD 16v 140hp

Comment

Зравейте отново колеги, пробвах с друг акомулатор, дадоха ми след това ток от друга кола, но промяна няма. Колегата дето ми даде ток каза, че автоматика не можел да се пали на бутане и сега ще изчакам да се пооправималко времето и ще я закарам на някой майстор по електричество с пътна помощ, че не знам, ако я дърпаме с въже да не се прецака нещо.

Comment

Първоначално публикувано от iv74bg Покажи съобщение
        Зравейте отново колеги, пробвах с друг акомулатор, дадоха ми след това ток от друга кола, но промяна няма. Колегата дето ми даде ток каза, че автоматика не можел да се пали на бутане и сега ще изчакам да се пооправималко времето и ще я закарам на някой майстор по електричество с пътна помощ, че не знам, ако я дърпаме с въже да не се прецака нещо.
        еми да наи добре маистор да я види.. А тва че е автоматик не го знаех, ама то нали пак имаш Изключена от скорост неутрална предавка (N) на нея ако сложеш няма да имаш проблем с дърпането, но щом неможе да пали няма да имаш спирачки 2/3 пъти ако натиснеш спирачката и след това педала ще ти стане твърд има цака ако е с Ръчни скорости да я сложеш на голяма предавка за секунда/2 и отново спирачките се оправят но в твоя случаи тва отпада.. Еми маи си прав по добре с пътна помощ пък дано излезе нещо Малко.. Успех
        Alfa 147 1.9JTD 16v 140hp

Comment

Селето има реле което пуска стартера, ако кутията не е на N няма да го пусне или ако има драма с селето, другия вариянт е просто релето да е сдало багажа - случвало се е
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Като дам на контакт, на дисплея изписва N, преди малко пак я пробвах и може би не съм обърнал внимание, но всичко по таблото премигва бързо, придружено с пукот все едно бързо допираш и раздалечаваш две оголени жици, по които тече ток.

Comment

Първоначално публикувано от iv74bg Покажи съобщение
              Като дам на контакт, на дисплея изписва N, преди малко пак я пробвах и може би не съм обърнал внимание, но всичко по таблото премигва бързо, придружено с пукот все едно бързо допираш и раздалечаваш две оголени жици, по които тече ток.
              Проблема ти е в някоя маса, контактния ключ или главно реле
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Значи или маса или главно реле, защото пробвах и с резервния ключ, но положението е същото. Благодаря за отговорите по темата.

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                  Проблема ти е в някоя маса, контактния ключ или главно реле
                  Отдавна го написах, ма нещо не обръщат внимание. Надявам се сега след теб все пак да го вземат предвид, а някои да спрат чесането на езици с неграмотни писания, срам за марката
                  Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                  156 1.8TS 16V (01.2001)
                  147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                  0879369082

Comment

Не е лошо да мерне и акумулатора.Това, че е нов не му пречи да избуши клетка, а на умрял "кон" какъвто и ток да му подаваш, все тая.
                    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                      Не е лошо да мерне и акумулатора.Това, че е нов не му пречи да избуши клетка, а на умрял "кон" какъвто и ток да му подаваш, все тая.
                      Е той каза, че е пробвал и с друг акумулатор... Не ми се вярва и двата да са заминали едновременно...
                      Alfa Romeo - 156 - 1999 - 1.8 16V Twin Spark

Comment

Първоначално публикувано от aleck Покажи съобщение
                        Е той каза, че е пробвал и с друг акумулатор... Не ми се вярва и двата да са заминали едновременно...
                        Не съм чел явно внимателно.Останах с впечатление, че са подали ток от друг, а на мен скоро ми прави "дискотека" от пробила клетка.
                        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Working...
                        X